Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Managemenetul de mediu

Managementul de mediu reprezintă managementul anumitor activităţi ale unei organizaţii/companii care au, sau pot avea un efect aspra mediului.

Din acest punct de vedere, obiectivul companiei Jasz Plaszt, România este acela de a păstra resursele naturale, de limitare a emisiilor poluante şi a riscurilor pentru mediu, precum şi garantarea protecţiei muncii.

Un sistem de management de mediu este acea parte din sistemul global de management ce include structura organizatorică, responsabilităţile, activităţile de planificare, proceduri, practici, procese şi resursele implicate în vederea dezvoltării, implementării, realizării, evaluării, dar şi menţinerii politicii de mediu. Aceste acţiuni sunt codependente, tocmai pentru că vizează un punct comun, bine definit: protecţia mediului.

Un sistem de management de mediu implică o planificare și acțiune continuă pentru a face, revizui şi îmbunătăţi performanţele unei organizaţii.

În legătură cu performanța de mediu, intențiile generale, principiile și prioritățile companiei noastre sunt axate pe îmbunătățirea în mod continu a managementului de mediu. În acest sens, o atenție deosebită o acordăm problemelor de mediu pentru a reduce riscurile tehnologiilor generatoare de deșeuri, prin urmare, se ne concentrăm asupra recuperării.

Într-un spirit al politicii de mediu, Jasz-Plaszt are ca scop punerea în aplicare a următoarelor segmente: utilizarea surselor de energie alternative, contribuție la calitatea aerului prin proiectarea sistemului de monitorizare, creșterea de colectare a deșeurilor pentru a crește cantitatea de deșeuri a bateriei cu 5% etc.

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net