Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Obiectivele politicii de calitate

Scopul nostru este acela de a deveni lider în oferta de mase plastice turnate prin injecţie, ambalaje EPS, EPE, PP, asamblare componente plastice, electrice, metalice, vopsire şi imprimare a acestora.
Ca membrii din industria maselor plastice trebuie să realizăm, să menținem și să îmbunătățim permanent producția de componente specifice.

Strategie

Gestionarea furnizorilor înseamnă cooperarea doar cu furnizori de încredere și subcontractori privind sprijinul și dezvoltarea continuă.

Furnizori sunt implicați în validarea directivelor generale ale companiei în cadrul propriilor procese de producție.

Specificațiile clientului/standardele furnizorului - procesul de întreținere efectivă, dezvoltarea proceselor de calitate, consolidarea și îmbunătățirea calității procesului/sistemului, dezvoltarea unui proces de monitorizare, dezvoltarea eficacității acțiunilor corective și preventive etc.

Investim în strategii de eficiență a sistemului de măsurare/respectare parametri, gestionare rapidă și eficientă a solicitărilor clientului, inclusiv în situațiile în care există reclamații.

Mizăm totodată pe dezvoltarea calității producției, dezvoltarea capacității și prin investiții în aparate și instrumente de măsură eficiente, astfel rezultând garantarea calității produselor și responsabilitatea personală la fiecare proces.

Managementul de vârf este responsabil atât pentru crearea și punerea în aplicare, precum și pentru îmbunătățirea continuă a eficienței sistemului de management al calității și extinderea acestuia către noi domenii.

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net