Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Compania Jasz Plaszt Ro SRL

Jasz Plaszt Ro SRL

Jasz Plaszt Ro SRL a luat fiinţă în iulie 2010, în judeţul Bihor, că şi companie care activează în domeniul maselor plastice pe diferite nişe de profil.

Membră a grupului Jasz Plasztik Ltd. înființat în anul 1990, compania bihoreană are ca principale domenii de activitate: producția de mase plastice, ansamblare de produse electronice, ansamblare și inscripționare componente din material plastic, producție EPS și serviciu logistic de transport marfă.

Compania este certificată ISO 9001, respectiv ISO 14001, încă din anul 2010, serviciile oferite înscriindu-se în standardele superioare de calitate impuse de grupul Jasz Plasztik Ltd.

Jasz Plaszt Ro a pornit cu dreptul încă de la început, cu experiența dobândită în cei peste 23 de ani de activitate la nivel de grup, și tehnologia de ultimă generație care asigură atingerea obiectivelor și satisfacția deplină a clienților prin calitatea produselor și serviciilor realizate.

Amplasată în localitatea Mădăras, Bihor, fabrica cu cele două hale de producție a Jasz Plaszt Ro își desfășoară activitatea pe o suprafață totală de 25.000 metri pătrați.

  • Producția de mase plastice.
  • Ansamblare de produse electronice.
  • Ansamblare și inscripționare componente din material plastic.
  • Producție EPS.
  • Serviciu logistic de transport marfă.

Vezi mai multe în secțiunea

Galerie Foto
1990

Jasz Plasztik Ltd


Membră a grupului Jasz Plasztik Ltd.
Înființat în anul 1990
23

ani de experiență


O experiență de peste 23 de ani de activitate la nivel de grup.
25000

metri pătrați


Jasz Plaszt Ro își desfășoară activitatea pe o suprafață totală de 25.000 metri pătrați.
9001

ISO


Compania este certificată ISO 9001, respectiv ISO 14001, încă din anul 2010.
Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net