Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

NIVEL RIDICAT DE ASAMBLARE

Plastic, metal, componente electrice - aprovizionare și asamblare, producție de serie mare, dar și cu asigurarea componentei estetice conform cerințelor specifice ale clientului.

Procese de testare funcțională, testări speciale (aging room, dark room), procese OQC.

Un alt segment abordat cu succes de Jasz Plaszt Ro este cel de asamblare echipamente electronice. Pe acest sector compania dispune, pentru procesul de asamblare a componentelor electronice, de 7 linii de producție.

Produsul finit al procesului de asamblare constă în aparatură audio, monitoare și televizoare cu diagonala între 19" respectiv 32". Întreg procesul de producție beneficiază de cele mai înalte standarde de calitate – inspecția componentelor, ansamblului, a produsului finit, ESD/EOS, trasabilitatea integrală a componentelor/ansamblelor etc.

Mizând pe performață și dialog deschis cu partenerii săi, compania își adaptează pașii tehnologici astfel încât să respecte în totalitate standardele cerute de client cu posibilitatea modificării/îmbunătățirii acestora în cazul modificării standardelor, ori în cazul existenței unor cerințe speciale. Pe acest segment, Jasz Plaszt Ro are o capacitate de producție care variază în funcție de cerințele clientului și care poate atinge pragul de 21.000 de unități produs finit/zi.

În plus, livrarea produselor se realizează pe sistemul just in time, permițând, în acest context, adaptarea întregului proces de lucru pe cerințele clientului.

O altă direcție de producție este cea de asamblare și inscripționare semiasamblate. Jasz Plaszt Ro SRL dispune în acest sens de 10 linii de producție, unde are loc asamblarea componentelor din material plastic – cu inserție, după caz – a componentelor metalice și/sau electronice.

În acest moment al activității companiei, produsul finit al liniilor de semiasamblare este reprezentat de carcase monitoare/televizoare – Front Cover, Back Cover și părți complementare – Stand Body, Stande Base, Cover Stand Out, precum și Klappbox de 32 și 45 litri.

Jasz Plaszt Ro dispune de 6 mașini de tampografiere, tehnologia de imprimare folosită permițând inscripționarea unei game variate de produse din material plastic - formă, dimensiuni, imprimare monogramă/policromă. Și în acest caz, procesul de producție beneficiază de cele mai înalte standarde de calitate, iar capacitatea de producție poate atinge, la cererea clientului, pragul de 24.000 de semiasamble/schimb. O altă tehnologie disponibilă este sudarea cu ultrasunete cu aparatură Branson de 20-40khz.

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net